Du har med sikkerhed fanget alle årets store, varme, sjove og kærlige øjeblikke på dit kamera, men har du også fået dem fremkaldt? De hører ikke til på et hukommelseskort i telefonen eller på din computer; de hører til i en fotobog.

Når du samler alle dine bedste oplevelser i en fotobog, får de lov at leve igen. I kan nyde billederne i fællesskab, genoplive de gode minder og give dem en fast plads i hjemmet. Det er langt bedre end at lade dem ligge langt væk på computeren, hvor de aldrig bliver kigget på.

Vi har samlet en række gode tips til dig, der vil lave din egen fotobog, så det bliver både enkelt, sjovt og flot.

 

1) Organiser dine billeder

Vil du lave en fotobog over året, der er gået, så start med at organisere dine billeder i måneder. Derefter kan du dykke lidt længere ned og samle billederne efter særlige begivenheder, steder du har besøgt og mennesker, du har været sammen med.

2) Vælg format

Der findes flere forskellige formater at vælge imellem, når du skal lave din fotobog. Skal den være stor eller lille, kvadratisk eller traditionel, blød eller hård? Tænk over, hvordan bogen skal bruges; hvis det er til barnets børnehave, er en lille og blød bog nok at foretrække, mens en stor og hård fotobog egner sig perfekt til at have liggende fremme i stuen.

3) Keep it simple

Det er sjovt at give den fuld gas med farver, temaer og små figurer, du kan sætte ind hist og her, men det kan hurtigt blive meget forvirrende at se på og i sidste ende fjerne fokus fra det, der er vigtigst: billederne. Du kan med fordel holde det hele meget enkelt med få og gennemgående designs og en baggrundsfarve, der matcher dine billeder.

4) Start i god tid

Hos Din fotobog leverer vi allerede næste hverdag, hvis du bestiller inden kl. 13.00, men derfor skal du alligevel være i god tid, når du går i gang. Ikke for vores skyld, men for din egen. Det tager tid at sortere alle dine billeder, og når du først kommer i gang, bliver du fanget af de mange gode minder, så ofte tager det endnu længere tid, end du forestiller dig. Afsæt derfor gerne et par dage til arbejdet, så du har god tid til at finde de helt rigtige billeder og sætte dem op på den helt rigtige måde.

En fotobog som gave

Vil du give en personlig gave til en, du holder af, så er et personligt fotoalbum lige sagen. Særligt forældre, bedsteforældre og små børn elsker gaven, hvor du har foreviget minder fra rejser, specielle øjeblikke og alle jeres gode stunder sammen i en bog, der holder resten af livet.