En lokal virksomhed med base i det jydske. Levering fra dag til dag. Dansk kundeservice. Høj kvalitet. Ønskerne stod i kø, da Peter drømte om at starte en ny fotoforretning, og i dag er de alle gået i opfyldelse.

I mere end 20 år har Peter Mengers, grundlægger af Din fotobog, arbejdet i fotobranchen, og det indgående kendskab til markedet og den generelle kvalitet i branchen blev startskuddet til Din fotobog; han ønskede ganske enkelt at gøre det bedre, billigere og mere lokalt.

“Langt hen ad vejen er fotobøger noget, man bestiller hos én stor leverandør, og de bliver produceret og sendt afsted i Tyskland. Jeg ville gerne vise, at det sagtens kan lade sig gøre at producere i Danmark. Her kan vi være med i hele processen og på den måde sikre, at kvaliteten er 100% i orden hver eneste gang,” forklarer Peter.

Produktionslokaler i Randers

Da Peter tog beslutningen om at starte Din fotobog, handlede det først og fremmest om at finde gode produktionslokaler med de rette maskiner – og dem fandt han i Randers:

“Vi lejer os ind i lokaler i Randers, hvor hele maskineriet følger med pakken. Professionelt printudstyr af højeste kvalitet. Det er helt perfekt, fordi det giver os mulighed for at holde omkostningerne nede og på den måde give kunderne en bedre pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.”

Og kvaliteten er naturligvis helt essentiel, og det er da også den, der er omdrejningspunktet, når Din fotobog leverer fotobøger og -kalendere til danskerne.

Leveringstiden som nøglefaktor

Ser vi bort fra kvaliteten, er der særligt én ting, der kendetegner Din fotobog – og det var målet helt fra starten, fortæller Peter:

“Vi leverer fra dag til dag. Bestiller du inden kl. 13.00 får du dit produkt leveret næste hverdag, og det kan vi gøre, fordi vi producerer i Danmark og selv har hænderne på printeren, når der produceres.”

Den lokale produktion betyder meget for Din fotobog. Hver enkelt fotobog eller -kalender der sendes ud fra adressen, indeholder minder for livet for den, der modtager den, og derfor vil man som kunde selvfølgelig gerne have billederne så hurtigt som muligt – “og det vil vi gerne sørge for,” afslutter Peter.

Vil du bestille en fotobog til dig selv eller én du holder af, kan du gøre det her. Oplever du problemer undervejs, er du meget velkommen til at ringe eller skrive, så svarer vi – på dansk – så hurtigt som muligt.