Hos Din fotobog mener vi, at det er vigtigt at hjælpe og gøre en forskel, når vi kan, og derfor støtter vi gerne gode mærkesager og projekter.

Står du bag en forening eller en uegennyttig organisation, og kan du se en idé i at samarbejde med Din fotobog, skal du endelig kontakte os. Tidligere har vi blandt andet støttet spejder- og sportsklubber, og senest har vi samarbejdet med Ungdommens Røde Kors.

 

På ferielejr med Ungdommens Røde Kors

I efteråret 2018 blev vi kontaktet af Ungdommens Røde Kors, der hvert år afholder 21 ferielejre i Danmark; lejre hvor udsatte børn og unge får et afbræk fra en hård hverdag, og hvor der er fokus på at skabe succesoplevelser, venner og minder for livet.

Flere lejrledere ønskede at give børnene mulighed for at gense deres ferieminder og dele dem med familierne derhjemme – og hvad er mere oplagt til det end en fotobog?

Sammen med Ungdommens Røde Kors fandt vi frem til en specifik fotobog, organisationen kunne købe til en rigtig god pris og sende til børnene. Billede- og papirkvaliteten var naturligvis den samme uanset rabat, og derfor lykkedes det lejrlederne at glæde en række børn med en flot fotobog, der indkapslede minderne fra en god uge i trygge omgivelser.

 

Har du en sag, vi skal støtte?

Sidder du med et projekt, hvor et samarbejde med Din fotobog kunne være relevant, må du hellere end gerne sende en mail på info@dinfotobog.dk. Skriv gerne i emnefeltet, hvad det handler om, og send uddybende information om projektet med i mailen, så kigger vi på det i fællesskab.

Selvom vi gerne ville, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe alle, men uanset om svaret bliver et ja eller et nej, bestræber vi os på at svare dig så hurtigt som overhovedet muligt – det er det mindste, vi kan gøre.

Vi glæder os til at høre fra dig!