Hos Din fotobog får vi gode anmeldelser på Trustpilot, og det er vi både stolte over og meget glade for, så denne uges indlæg er en stor tak til alle vores kunder; det betyder meget for os.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at fotobranchen er en branche fyldt med store spillere, og som en lille danske virksomhed, der slår sig på god kvalitet, høj service og hurtig levering betyder det alverden med glade og tilfredse kunder – især når de tager sig tid til at anmelde deres oplevelse på Trustpilot.

I derude, der har gjort det; af hjertet tak!

Det betyder mere, end I aner, at vide, at de ting vi knokler for hver eneste dag, lykkes til jeres fulde tilfredshed. Og så forpligter det selvfølgelig – det gør succes – og heldigvis for det. Hos Din fotobog har vi masser af blod på tanden, og vi vil fortsætte i samme gode ånd de næste mange år endnu, og forhåbentlig bliver vi endnu bedre til at løse de udfordringer, vi møder på vores vej.

 

Lidt om Din fotobog

Til jer der ikke ved, hvem der egentlig står bag Din fotobog, får I her en kort introduktion til virksomheden og dens ejer. 

Din fotobog ejes og drives af Peter Mengers. Med mere end 20 års erfaring i fotobranchen, har Peter set lidt af hvert, og da han lagde mærke til alle de fotobøger, der hver uge blev sendt fra Tyskland til Danmark, begyndte en drøm at spire; hvorfor ikke gør det bedre, billigere og vigtigst af alt: lokalt?

“Jeg startede Din fotobog i nogle fantastiske lokaler i Randers, hvor jeg kunne leje hele maskineriet og på den måde holde omkostningerne nede for kunderne – og her er jeg stadig i dag. Det, at jeg kan være med i hele processen omkring tilblivelsen af fotobøger og fotokalendere, betyder, at jeg kan sikre, at kvaliteten er 100% i orden, inden produktet forlader forretningen,” fortæller Peter Mengers.

Samtidig var der et helt klart mål med den lokale placering i Danmark: “Jeg ønskede at gøre op med den lange leveringstid fra Tyskland, og det kan jeg gøre, fordi jeg producerer i egne lokaler centralt i Jylland. Hvis du bestiller din fotobog inden kl. 13.00, får du den leveret allerede næste hverdag,” forklarer Peter.

Den lokale produktion betyder meget for Din fotobog, og det samme gør vores kunder og det, at I tager jer tid til at anmelde vores forretning på Trustpilot. Tusind tak for det – vi håber, vi kan hjælpe jer med endnu en fotobog i fremtiden.